Lomba Sesorah HUT PGRI Kota Yogyakarta KE 75 Tahun 2020

PRANATA SAYEMBARA SESORAH

HUT  PGRI KE 75 KOTA YOGYAKARTA TH 2020

 

  • Pamupu sayembara para dwija ( guru ) TK,SD,SMP,SMA, SMK sederajad ing tlatah kota Yogyakarta, ingkang ndaftaraken dateng panitia sinartan serat katrangan saking kepala sekolah.
  • Dhumateng juwara I sesorah PGRI 2019,mboten kepareng nderek mupu sayembara.
  • Saben Cabang PGRI wajib ngentunaken minimal kalih pasarta, saget kakung menapa dene putri. Saget langkung saking kalih panyarta.
  • Pamupu sayembara damel teks sesorah piyambak lajeng pun kintun dateng panitia
  • Cengkorongan sesorah ngemot ;
    1. ( Pambuka, Guru ing mangsa Corona, PGRI, Penutup )
  • Wekdal sesorah winates 5 ngantos 8 menit
  • Busana ngagem kejawen gagarag ngayogyakarta.
  • Sesorah katindakaken kanthi VIRTUAL kanthi damel video piyambak. Videonipun mboten angsal dipun edit.
  • Panyarta ngintunaken video sesorah katutup tanggal 12 November 2020
  • Sesorah badhe kabiji dewan juri , 17 November 2020 wonten ing Kompleks Muhammadiyah Purwodiningratan
  • Ingkang dipun biji ( Patrap, Isi, Intonasi,Artikulasi )
  • Keputusan Yuri mutlak mboten saget kaonggreh-onggreh.
  • Kapendhet juwara I,II,III, harapan I lan II ( kajuwaran kakung putri dados setunggal)
  • Pendaftaran dipun tengga ngantos tanggal 5 November 2020 lumantar PGRI Cabang utawi dhumateng Panitia Ki Saridal ( 081390240812 )
  • Pengumuman kajuwaran sesarengan upacara HUT PGRI Kota Yogyakarta

 

Pranatan Pandamelipun  video

  • Video kadamel kanthi format MP4 utawi AVI
  • Vidio kadamel horizontal ( landscape )
  • Video saget nedahaken anggenipun angadi busana)

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *